HOROSCOP 30 august 2020: Racii vor avea o zi specială

Horoscop 30 august 2020 – Berbec

Nativii din zodia Berbec urmează să experimenteze schimbări majore pe plan personal. Astfel, ei fac în fiecare zi un pas înainte către schimbare. Dacă te afli printre norocoși, poți privi cu încredere către viitor pentru că vei avea ocazii neașteptate în perioada următoare.

Horoscop 30 august 2020 Taur

Taurii vor trebui să învețe o nouă lecție de viață. Astfel, duminică ei se vor regăsi în prezența unor persoane dificile, puse pe ceartă, care îi va provoca să riposteze. Și aici intervine lecția. Este nevoie să alegi tăcerea în unele situații, în special în cazul unor oameni cărora nu le vei putea schimba părerea. Rezervă-ți energia pentru lucrurile care contează.

Horoscop 30 august 2020 Gemeni

Gemenii au de făcut o alegere astăzi. O parte dintre nativi vor opta pentru a reveni la o poveste din trecut sau a renunța definitiv la ea. În oricare situație, asigură-te că nu rămâi cu îndoieli și că decizia ta este una fermă. Nu ți-ai dori să regreți mai târziu.

Horoscop 30 august 2020 Rac

Duminică este o zi specială pentru Raci. Nativii vor avea parte de o surpriză neașteptată. O persoană va observa magnetismul de care este înconjurat Racul și îi va face mărturisiri romantice. Astfel, ai ocazia să te simți în centrul atenției și să te bucuri de momente unice.

Horoscop 30 august 2020 Leu

Leii ar trebui să renunțe la avântul de a se implica în situații incerte. Păstrează-ți entuziasmul pentru acele evenimente care nu prezintă riscuri. Chiar dacă ți se va părea dificil, alege să faci un pas înapoi.

Horoscop 30 august 2020 Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei vor descoperi o persoană alături de care vor purta o discuție lungă. Astfel, vei descoperi o părere diferită și te vei bucura de sfaturile și experiențele de viață ale altcuiva. Informațiile ar putea fi chiar valoroase, așa că nu ar strica să fii atent și să soliciți sfaturi.

Horoscop 30 august 2020 Balanță

Balanțele au nevoie de un timp de răgaz, prin care să descopere care sunt adevăratele dorințe. Fie că este vorba despre viața sentimentală, carieră sau planuri de viitor, Balanțele trebuie să ia decizii și mai cu seamă să își exprime dorințele. 

Horoscop 30 august 2020 Scorpion

Nativii zodiei sunt mai visători ca oricând. Deși la prima vedere sunt doar idei desprinse din povești, ai putea descoperi că ele se pot transforma în realitate. Este nevoie să privești mai de aproape și să descoperi mijloacele prin care visele să devină realitate.

Horoscop 30 august 2020 Săgetător

Săgetătorii trebuie să dea mai multă atenție planurilor din perioada imediat următoare. Astfel, în timp ce pot apărea situații complicate, poți evita să ai bătăi de cap cu mai multă concentrare. Ai grijă ca lucrurile cu adevărat importante să fie și realizabile.

Horoscop 30 august 2020 Capricorn

Deși se anunță o zi relaxantă, ai putea să îți iei răgazul și să analizezi mai bine unele situații. Poate că ar trebui să faci unele modificări la casă sau alte activități unde ai nevoie de ceva investiții. Totuși, nu uita să îți faci câteva calcule pentru că toamna se anunță una foarte aglomerată.

Horoscop 30 august 2020 Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să fie mult prea axați pe părerile altora, în încercarea de a-i convinge. Este cazul să încerci și varianta inversă. Așadar, renunță la discursuri și treci la fapte. Uneori acestea pot face minuni atunci când îți dorești să convingi pe cineva.

Horoscop 30 august 2020 Peşti

Lucrurile tind să fie neprevăzute astăzi. Totuși, nu este motiv de îngrijorare. Chiar dacă situațiile sunt tensionate, ar trebui să le tratezi cu calm și vei descoperi că uneori răul poate fi benefic pentru a aprecia mai bine aspectele plăcute ale vieții.


Preluat de la: Publika.md