HOROSCOP 27 august: Vezi ce surprize îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC
Încercaţi să găsiţi timp pentru activităţi inedite sau care ar putea prezenta o provocare pentru voi. Astăzi veţi reuşi să comunicați foarte bine cu colegii de muncă şi cu clienţii.

TAUR
Este o zi bună să vă înscrieți la un curs, la un seminar, să învățaţi ceva nou care să vă ajute în evoluția profesională.

GEMENI
Astăzi staţi departe de portofel pentru că aveţi tendința de a cheltui peste măsură. Dacă doriţi să faceţi ceva productiv, mai bine deschideţi un cont de economii.

RAC
Relațiile sentimentale și profesionale sunt destul de tensionate și simțiți că nu puteţi evolua, nu puteţi progresa și asta vă creează un mare stres.

LEU
Încercaţi să staţi cat mai departe de bârfe şi de conflicte în grupul de prieteni, deoarece v-ar putea da bătăi de cap.

FECIOARĂ
Prietenii s-ar putea să nu fie de acord cu tot ceea ce spuneţi, iar persoana iubită ar putea să vă critice pentru modul în care gândiţi sau abordați o problemă.

BALANŢĂ
E o zi bună pentru semnarea contractelor şi încheierea unor parteneriate. Veţi fi plini de şarm la locul de muncă şi s-ar putea chiar să obţineţi unele rezultate spectaculoase.

SCORPION
Aveţi grijă la comunicarea cu cei din jur pentru că aveţi tendința să credeţi că dețineţi adevărul absolut. Sunt posibile tensiuni cauzate de bani.

SĂGETĂTOR
Banii sunt un subiect care vă creează mult stres și panică astăzi. Evitaţi să faceţi investiții riscante și mai ales să vă implicaţi în speculații financiare.

CAPRICORN
Astăzi vă veţi bucura de multă inspiraţie şi s-ar putea chiar să reuşiţi să puneţi în aplicare unele idei. Încercaţi să fiţi mai înțelegători cu propria persoană, în special la locul de muncă.

VĂRSĂTOR
Aveţi mare grijă la sănătate astăzi și încercaţi să vă programaţi la medic dacă vă confrunți cu unele dureri. Pot fi nişte probleme banale, însă mai bine să le preveniți.

PEŞTI
Ar trebui să vă aşteptaţi la noi provocări la locul de muncă. Acestea ar putea duce la ore în plus petrecute la birou şi la renunţarea la anumite activităţi din timpul liber, însă perioada aceasta nu va dura foarte mult.


Preluat de la: Publika.md