HOROSCOP 26 noiembrie. Nativii acestei zodii vor avea astăzi parte de mult noroc

BERBEC
Astăzi se pare că norocul este de partea voastră. Vă merge foarte bine în tot ce faceţi. Totuşi, sunteţi mai sensibili şi treceţi foarte uşor de la o stare la alta.

TAUR
Fiţi un pic mai calculat, nu vă grăbiţi şi luaţi pe rând tot ceea ce vă planificaţi. Cântăriţi fiecare pas înainte de a acţiona.

GEMENI
Astăzi nu aveţi chef de lucru şi încercaţi să nu ieşiţi în evidenţă la locul de muncă. Dar din acest motiv sunteţi tentaţi să trataţi relaţiile personale cu superficialitate.

RAC
Astăzi lucrurile vor fi agitate în plan personal. Va fi greu să comunicaţi eficient cu cei din jur. La serviciu s-ar putea să aveţi unele neînţelegeri.

LEU
Ar fi bine să încercaţi să vă detaşaţi de problemele personale, dacă doriţi ca planurile să vi se îndeplinească.

FECIOARĂ
Este o zi excelentă să vă schimbaţi modul sedentar de viaţă în unul sănătos. Se aşteaptă mari schimbări în plan personal, iar cei singuri ar putea să-şi găsească jumătatea.

BALANŢĂ
De dimineaţă mai multe planuri vor fi date peste cap, dar pe parcursul zilei lucrurile se vor redresa. Seara veţi avea parte de o surpriză din partea partenerului de viaţă.

SCORPION
Astăzi veţi avea o zi plină de frustrări şi nemulţumiri. Nu reuşiţi să faceţi faţă sarcinilor la locul de muncă. De aceea, lăsaţi la o parte sentimentele negative şi concentraţi-vă la lucrurile importante.

SĂGETĂTOR
În plan profesional vă merge bine, dar încercaţi să comunicaţi mai mult cu colegii. Acasă, cei apropiaţi au nevoie de susţinerea voastră şi nu ezitaţi să le daţi sfaturi.

CAPRICORN
Nu este o zi favorabilă pentru schimbări. În relaţia de cuplu se pare că sunteţi destul de rezervaţi, dar partenerul de viaţă vrea mai multă atenţie din partea voastră.

VĂRSĂTOR
În ultima perioada aţi fost foarte agitat, dar astăzi spiritele se calmează şi veţi avea parte de apreciere. Petreceţi mai mult timp alături de familie.

PEŞTI
Astăzi veţi avea o zi productivă şi veţi fi ceva mai liberi decât v-aţi fi închipuit. Veţi reuşi să găsiţi mult mai uşor soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Preluat de la: Publika.md