HAOS TOTAL! Cum a ajuns o casă să blocheze o autostradă din SUA. Cozile de mașini s-au întins pe 20 de kilometri (VIDEO/FOTO)

Un TIR care transporta o casă și-a pierdut încărcătura pe un drum din statul american Carolina de Nord, vineri, provocând un accident și ducând la un blocaj în circulație timp de mai multe ore, relatează Huffington Post, citează libertatea.ro.

Accidentul s-a produs pe autostrada Interstate 485, în apropiere de orașul Charlotte. Două mașini au fost strivite sub casa căzută de pe TIR, au arătat imaginile de la fața locului, iar patru oameni au ajuns la spital.

Potrivit Departamentului de Poliție din Charlotte, cozile de mașini s-au întins pe 20 de kilometri din cauza traficului din zonă.

Echipajele de urgență au intervenit și au ridicat casa, așezând-o pe un alt camion.

Compania care a construit casa, Clayton Homes, a dat o declarație despre incident: „Un camion de transport Clayton care transporta o casă prefabricată a fost implicat într-un accident pe I-485 lângă Charlotte. Niciun membru al echipei nu a fost rănit în accident. Siguranța este prioritatea principală a companiei noastre și lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a lămuri cauzele accidentului”.


Preluat de la: Publika.md