Grav accident la Criuleni: Un șofer a „zburat” cu Mercedes-ul într-un șanț, după ce a ieșit la depășire și a pierdut controlul volanului

„Astăzi, 7 martie, la ora 17:08, Poliția din Criuleni a fost alertată de un trecător cu privire la un accident rutier produs între localitățile Criuleni și Slobozia-Dușca, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Preliminar, la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul, în vârstă de 23 de ani, conducea un automobil de model Mercedes, dinspre Slobozia Dușca spre Criuleni, având și un pasager de 27 de ani. 

În timp ce efectua o manevră de depășire, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat în șanțul de scurgere a apelor.

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău, în timp ce pasagerul său a fost transportat la Spitalul Raional Criuleni pentru îngrijiri medicale. 

Polițiștii desfășoară în continuare investigații pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului”, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Elena Băetrău.


Preluat de la: Unimedia.info