Grammy Awards 2021: Beyonce a primit cele mai multe nominalizări

Cea mai importantă distincție din industria muzicală, premiile Grammy, şi-a anunţat nominalizările pentru 2021. Beyonce va concura la nu mai puțin de 9 trofee în cadrul ediției viitoare, inclusiv pentru albumul anului sau piesa anului. Printre ceilalţi favoriţi ai galei, cu câte șase nominalizări, se numără Dua Lipa, Taylor Swift și Roddy Rich.

Beyonce este una dintre cele mai cunoscute și premiate vedete ale lumii, cu 24 de premii Grammy. Albumul care va face valuri la ediția din 2021 a premiilor este Black Parade, lansat în timpul protestelor din SUA, de acum câteva luni.

O altă favorită a galei este Taylor Swift. Artista în vârstă de 30 de ani a primit 6 nominalizări, inclusivpentru cel mai bun album al anului sau piesa anului.

Surpriza a fost Brittany Howard, membra a trupei Alabama Shakes, care a primit 5 nominalizari pentru debutul ei solo.

Printre cei care au câte 4 nominalizării se număra Justin Bieber, DaBaby şi Billie Eilish.

Artiştii care au primit nominalizări post-mortem sunt John Prine, Juice WRLD(se pronunţă juice world), Pop Smoke şi Leonard Cohen.

Gala de decernare a premiilor Grammy din 2021 va avea loc pe 31 ianuarie la Los Angeles şi va fi prezentată de Trevor Noah, prezentatorul „Daily Show” de la postul american Comedy Central.


Preluat de la: Publika.md