GAFĂ monumentală. Un consilier din Spania a pus cruce pe cariera sa politică în urma unui incident

Bernardo Bustillo, un consilier municipal din orașul spaniol Torrelavenga, a făcut duș în timpul unei videoconferințe, uitând să închidă camera, notează The Guardian.

Consilierul care lucra part-time la municipalitate îşi făcea griji că nu va reuşi la celălat job – instructor de înot. Aşa că a găsit soluţia perfectă, în opinia lui, care însă i-a jucat festa.

El a luat laptopul în baie, continuând să asculte dezbaterile colegilor săi. Paradoxal reste că, în timp ce el făcea duş, consilierii discutau tot despre apă şi curăţenie. Mai exact, despre planurile de salubrizare a unui râu local. 

Iar toţi cei care urmăreau discuţia l-au putut vedea pe Bustilio cum face duş după un perete de sticlă, apoi cum iese complet gol de după perete.

În acel moment unul dintre consilieri s-a agitat şi a strigat: „Să-i vorbească cineva cu Barni. Repede”. 

După care un alt consilier a întrebat: „Oare nu-l putem deconecta sau face ceva?”.

În cele din urmă, primarul a închis videoconferinţa. 

După ce imaginile au devenit virale pe Internet, consilierul Bustilio a declarat că este doar o eroare a tehnologiilor şi că a fost un incident nevinovat. 

Totuşi, el a prezentat scuze tuturor celor pe care aceste imagini i-ar fi putut supăra.

El a adăugat că experiența sa de instructor de înot l-a făcut să se simtă confortabil cu corpul său. „Mi-am petrecut jumătate din viață pe jumătate dezbrăcat și nu mi-a fost niciodată rușine de nuditate, indiferent dacă era a mea sau a altora”, a spus el. „Nu pot să nu regret însă că sfârșitul vieții mele politice … are de-a face cu goliciunea mea, ceea ce nu este mare lucru”, a conchis Bernardo Bustillo.

 

 

 

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie