Furt neobișnuit! A dispărut cerbul de la intrarea din Căpriana

Inscripția de la intrarea în satul Căpriana, raionul Strășeni a fost vandalizată. Pe pagina de Facebook a Primăriei autoritățile locale cer ajutorul pentru a găsi totemul personalizat , sub forma unei statui de cerb, instalat la intrarea dinspre șoseaua Leușeni.

„La data de 09.05.2023 aproximativ în perioada orelor 10:00-18:00; din satul Căpriana raionul Strășeni, de către persoane necunoscute a fost sustras totemul personalizat sub forma unei statui de cerb.”

De asemenea, în postare se menționează că inscripția încă era în construcție și lucrările erau făcute din banii băștinașilor plecati peste hotare.

„Noi îți propunem să o aduci înnapoi și noi o vom repară și monta la loc. Aduo și puneo jos lîngă totem nici să nu te știm de a cui ești. Stimați Căprieneni haideți să încercăm fiecare să ne implicăm în depistarea acestui individ…distribuim la maxim!!!”, se precizează pe pagina de Facebook „>Primăria Căpriana.

 

Totodată, cei care cunosc informații sau au văzut statuia de cerb sunt rugați să sune la Inspectoratul de poliție din  Strășeni la numerele de telefoane (237)2-29-80, 068201253,  069444461.


Preluat de la: Publika.md