(foto) Lady Louise, asemănare izbitoare cu o regină din alt secol: Fiica Ducilor de Edinburgh are 20 de ani

Această regină în cauză a fost, înainte ducesă. Lady Louise este superba fiică a Ducilor de Edinburgh și era nepoata preferată a Prințului Philip, regretatul soț al Elisabetei a II-a.

Specialiștii regali au descoperit că Lady Louise seamănă incredibil de mult cu un personaj regal istoric, măreț. Este vorba chiar de o fostă regină, e adevărat, regină consoartă.

Regina Charlotte, (născută Ducesa Sophia Charlotte de Mecklenburg-Strelitz, s-a născut pe 19 mai 1744 și a murit pe 17 noiembrie 1818. Ea a fost regina consoartă a lui George al III-lea al Regatului Unit (1738-1820). Este bunica reginei Victoria și stră-stră-stră-străbunica fostei regine a Regatului Unit, Elisabeta a II-a.

Regina Charlotte a fost o patronă a artelor. De asemenea, adora botanica și natura, este cea care a ajutat la înființarea Kew Gardens.

George al III-lea și Regina Charlotte au avut 15 copii, dintre care 13 au supraviețuit până la maturitate. Uitați ce mult seamănă Lady Louise cu ea!

Potrivit surselor regale istorice, Charlotte era cunoscută pentru inteligența sa, era plină de bună dispoziție și excela la muzică.

„În 1761, la vârsta de 17 ani, Charlotte s-a trezit aleasă de George al III-lea ca mireasă a lui. Avea acreditări regale și protestante bune. Cel mai important pentru rege, era că era dulce și modelabilă, neconflictuală”, se arată pe site-ul oficial.

Ea și regele George au avut o căsătorie fericită și s-a aflat că ei cântau împreună duete muzicale la flaut și harpă, înainte de boala devastatoare a Majestății Sale, regele, problema sa cu capul, care a debutat în 1788. Este inutil să mai precizăm că Regina Charlotte nu era deloc cum o prezintă gigantul Netflix în producția de succes cu același nume. Nu era deloc de culoare, ci chiar cu o piele albă ca laptele, întocmai ca fiica Ducilor de Edinburgh, în vârstă de 20 de ani.

În ultima parte a vieții, George al III-lea a suferit temporar și în cele din urmă permanent de o boală mintală. S-a sugerat că a suferit de porfirie. După o recidivă finală în 1810, s-a stabilit regența și fiul cel mare al lui George al III-lea, George, Prinț de Wales, a condus ca Prinț Regent. La moartea lui George al III-lea, Prințul Regent i-a succedat tatălui său ca regele George al IV-lea.

Iată cum istoria ne uluiește. Și cum tânăra Lady Louise poate semăna atât de mult cu un personaj regal britanic anterior.


Preluat de la: Unimedia.info