(foto) Comisarul European pentru Buget și Administrație, prezent la Chișinău, a primit „Ordinul de Onoare” din partea Maiei Sandu

„Distincția a fost conferită în semn de recunoștință pentru contribuția semnificativă la consolidarea colaborării dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. De asemenea, Comisarul European a fost decorat pentru susținerea parcursului european și promovarea intereselor Republicii Moldova în cadrul instituțiilor comunitare, precum și pentru sprijinul substanțial acordat în consolidarea rezilienței economice a Republicii Moldova”, se menționează într-o postare a Delegației Uniunii Europene la Chișinău.

 

 

 

Ceremonia a avut loc la Președinția R. Moldova, înainte de deschiderea Orășelului European, la care Maia Sandu și Johannes Hahn au ținut discursuri, pe scena din PMAN.

Ulterior, Johannes Hahn a răspuns și la întrebările jurnaliștilor.

A post shared by Johannes Hahn (@jhahn_eu)

Comisarul European pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn, se află într-o vizită la Chișinău și astăzi dimineață, alături de Maia Sandu și Igor Grosu a depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”, pentru comemorarea celor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial.


Preluat de la: Unimedia.info