Fotbaliștii lui Dinamo Kiev regretă lipsa lui Messi în partida cu Barcelona

Absența lui Lionel Messi în meciul cu Dinamo Kiev nu îi aduce mare bucurie antrenorului echipei ucrainiene Mircea Lucescu. În ajunul partidei cu Barcelona din faza grupelor Ligii Campionilor, tehnicianul român a declarat că gruparea catalană poate fi și mai puternică fără fotbalistul argentinian, pentru că are mai mulți jucători valoroși care pot face diferența.

„Barcelona e Barcelona, nu e doar Messi. Desgur e un jucător important pentru ei și vor pierde ceva din punct de vedere a realizărilor tehnice ale lui, dar vor câștiga din punct de vedere a participării tuturor jucătorilor în faz”a de apărare.”, a comunicat antrenorul Dinamo Kiev, Mircea Lucescu.

De partea cealaltă, fotbaliștii echipei Dinamo Kiev regretă că nu vor avea ocazie să îl aibă adversar pe Messi, deținător a șase Baloane de Aur.

„Referitor la absența lui Messi, dar și la ceilalți fotbaliști accidentați, pot să zic că m-am întristat. Nu am avut ocazia să joc în meciul tur cu Barcelona și mi-aș fi dorit să am un astfel de adversar ca Messi.”, a spus fotbalistul Dinamo Kiev, Vitali Mikolenko.

Cele două echipe se confruntă cu probleme de lot. Mircea Lucescu nu va putea conta pe 10 fotbaliști, titulari în ultima perioadă. Unii nu s-au tratat de COVID-19, iar alții sunt accidentați.

Barcelona la fel nu va putea miza pe mai mulți titulari. Lionel Messi și Frenkie de Jong au fost lăsați acasă de Ronald Koeman, în timp ce Ansu Fati, Pique și Sergi Roberto sunt printre cei care au probleme medicale.

Chiar și așa, dificultățile pentru Koeman nu se încheie aici. Tehnicianul olandez are mari probleme în defensivă. Acesta are la dispoziție doar un singur fundaș central. Acesta fiind francezul Clement Lenglet.

Meciul Dinamo Kiev – Barcelona este programat în această seară pe stadionul „Olimpiskii” din capitala Ucrainei. Partida va putea fi urmărită în direct la PRIME cu începere de la ora 22:00.


Preluat de la: Publika.md