Fostul consilier prezidențial, fostul șef pe Apărare, Pavel Voicu ar urma să ajungă VICE la SIS (surse)

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, ar urma să plece din funcția de la MAI și să se mute la SIS, declară R. Usatîi.

„În timpul apropiat, Pavel Voicu va demisiona, iar Gumeniuc va fi aruncat în stradă. Pavel Voicu va fi numit adjunct la SIS”, a spus Usatîi astăzi, într-un live pe Facebook.

Potrivit lui Usatîi, Pavel Voicu, care în ultimul an a ocupat mai multe funcții, inclusiv pe cea de consilier prezidențial dar și ministru al Apărării, ar urma să fie numit vicedirector la SIS.

De asemenea, Usatîi le-a cerut ofițerilor SIS să făcă publică înregistrarea audio, făcută la un restaurant din capitală, în care Igor Dodon recunoaște că ar lua câte 2 000 000 de lei pe săptămână de la Vlad Plahotniuc, pentru protestele din 2015 în fața Parlamentului R. Moldova.

În cadrul aceluiași live, Usatîi a arătat un stick de memorie, pe care ar fi „informații prețioase”. „Aici e informația despre felul în care Dodon vrea să distrugă Curtea Constituțională. Voi face public conținutul”, a conchis sursa citată.

https://www.ziarulnational.md 


Preluat de la: Timpul.md