După faptă și răsplată. Unul dintre participanții la cursa ilegală din această noapte, sancționat (FOTO)

Un participant la cursele ilegale, care s-au desfășurat în această noapte în regiunea Metro 2, direcția Aeroportului a fost sancționat. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook al Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Pe rețelele de socializare au apărut secvențe video, unde mai mulți șoferi organizează și participă la niște curse ilegale în municipiul Chișinău.

Acest caz a fost înregistrat, iar Inspectoratul Național de Securitate Publică a identificat și sancționat unul dintre șoferi, care a participat la cursă.

Drept urmare, conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani din raionul Anenii-Noi, a fost sancționat cu 2.000 de lei și 5 puncte de penalizare.

De asemenea, oamenii legii au menționat că, alți doi șoferi care au participat la această cursă au fost identificați și urmează a fie sancționați.

Inspectoratul Național de Securitate Publică recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație rutieră și să nu pună în pericol ceilalți participanți la trafic.

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Zeci de tineri au organizat curse ilegale, chiar la câteva ore după accidentul cumplit din centrul Capitalei


Preluat de la: Publika.md