Fanii echipei Napoli îl deplâng pe Maradona. Suporterii au ieșit pe străzi și l-au omagiat pe fostul mare fotbalist (VIDEO)

Diego Maradona a murit, miercuri, la vârsta de 60 de ani, ca urmare a unui stop cardiorespirator. Fanii echipei Napoli l-au omagiat pe cel mai mare fotbalist din istoria clubului italian, scrie libertatea.ro

Cu lacrimi în ochi, suporterii lui Napoli au aprins lumânări și au depus flori în oraș, acolo unde chipul lui Diego Maradona a fost pictat pe mai multe clădiri.

Fanii au organizat un spectacol pirotehnic în memoria fostului mare fotbalist argentinian.

Napoli se pregătește să schimbe denumirea stadionul „San Paolo”. Arena ar urma să poarte numle lui Diego Maradona, conform gsp.ro.

„Începând de mâine vom lucra pentru a numi stadionul San Paolo după Maradona. Stadionul este al nostru și putem face asta. Sunt câțiva pași birocratici de respectat, vom convoca comisia de toponimie, dar nu cred că vor exista probleme”, a declarat, miercuri seara, consilierul pentru sport al orașului Napoli, Ciro Borriello.

Diego Maradona a evoluat pentru Napoli în 259 de mecirui și a marcat 115 goluri. În tricoul acestei echipei, argentinianul a câștigat două titluri de campion al Italiei, o Cupă, o Supercupă și o Cupa UEFA.


Preluat de la: Publika.md