Dorința de a gâștiga la loto i-ar putea băga după gratii. Doi bărbați, reținuți după ce au furat dintr-un oficiu poștal bani și bilete (VIDEO)

Doi bărbați au fost reținuți de către oamenii legii, fiind suspectați de furt dintr-un oficiu poștal din Orhei. Indivizii, de 21 și respectiv 25 de ani, locuitori ai raioanelor Orhei și Ocnița au sustras peste 7000 de lei și mai multe bilete loto.

Polițiștii au fost alertați de către directorul oficiului poștal Orhei care a povestit că, venind la serviciu, în dimineața zilei de 22 octombrie, a depistat gratiile și geamul din față deteriorat, observând totodată urme de pătrundere în interior.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au stabilit că persoane necunoscute au sustras din safeul instalat în oficiul poștal bani în sumă de 7 243 lei și bilete Loto, în valoare de 2 100 de lei, prejudiciul material cauzat fiind de 9 343 de lei.

Potrivit Poliției, edificiul nu avea supraveghere video și pază fizică.

Drept urmare, suspecții au fost reținuți de către oamenii legii chiar în aceeași zi pentru 72 de ore. Unul dintre bărbați a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de libertare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă amendă în mărime de la 15 000 la 100 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 7 ani.

 

 


Preluat de la: Publika.md