Donald Trump și soția sa, Melania, sunt infectați cu Covid-19. Mesajul postat pe Twitter

 

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat că el și soţia sa au fost testați pozitiv cu Covid-19.

UPDATE – ″În această seară, eu și Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris Trump pe Twitter.

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat joi că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, scrie AFP.

“Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump pentru Fox News, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată.

“Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

“Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a continuat el.

“Va trebui să intrăm în carantină? Nu ştiu”, a mai spus preşedintele Statelor Unite.

Trump se testează cu regularitate

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Preşedintele american se supune regulat testelor COVID-19, chiar dacă frecvenţa exactă a acestora nu este cunoscută.

Colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testaţi zilnic, ca şi jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă ori călătoresc împreună cu preşedintele.

 


Preluat de la: Timpul.md