Donald Trump l-a luat în derâdere pe oponentul său Joe Biden. Ce a declarat liderul de la Casa Albă

Președintele american, Donald Trump, l-a luat în derâdere pe oponentul său, Joe Biden, pe care îl consideră cel mai slab candidat din istorie. Actualul lider de la Casa Albă a spus, mai în glumă, mai în serios, că va părăsi Statele Unite dacă va pierde în fața lui.

„Faptul că îl am ca adversar pe cel mai slab candidat din istoria prezidențială generează presiuni asupra mea. Vă puteți imagina ce ar înseamna să pierd? Ce voi face întreaga mea viață? Voi spune că am pierdut în fața celui mai slab candidat din istoria politică. Nu o să mă simt prea bine. Poate că va trebui să părăsesc țara, nu știu”, a declarat Donald Trump.

Democratul Joe Biden nu a reacționat, deocamdată, la afirmaţiile lui Trump. Nu este pentru prima oară când preşedintele american îşi ridiculizează contracandidatul. Luna trecută, la un miting electoral din Carolina de Nord, liderul de la Casa Albă le-a spus celor prezenţi că dacă va pierde, nu le va mai vorbi niciodată. Atunci, staff-ul de campanie al lui Joe Biden a reacționat printr-un filmuleț sarcastic postat pe Twitter.

Între timp, Comisia pentru dezbateri prezidențiale a anunțat cele șase subiecte pentru ultima confruntare, planificată pentru săptămâna viitoare. Trump și Biden vor răspunde la întrebări legate de lupta împotriva COVID-19, schimbările climatice, securitatea națională, protecția familiei, rasism și leadership. La alegerile din acest an s-a înregistrat un număr record de alegători care au votat anticipat. Până vineri seară, peste 22 de milioane de americani și-au exprimat deja votul fie personal, fie prin poștă.


Preluat de la: Publika.md