DOLIU! Încă un lucrător medical din ţara noastră a pierdut lupta cu noul coronavirus

Încă un lucrător medical din ţara noastră a fost răpus de noul coronavirus. Despre acest caz a anunţat Asociația de Nursing din Republica Moldova pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre asistenta medicală Elena Creciun, care activa în secţia Terapie Intensivă şi Anesteziologie în cadrul spitalului Bălţi.

Asociația de Nursing a venit cu un mesaj în care exprimă condoleanţe familiei.

„Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni, față de profesie. Un om care și-a dedicat viața salvării vieții celor care au avut nevoie de asistență medicală. Prin toată viața și activitatea sa, Elena Creciun a fost și va rămâne un model în slujba oamenilor. A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a se vindeca.

A plecat prea devreme dintre noi, dar suntem siguri că va trăi mai departe în inimile celor care au avut onoarea s-o cunoască.

Un suflet minunat, plin de dragoste şi credinţă, s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă, un gol imens în inimile noastre, multă durere şi tristeţe. Lacrimile nu se pot opri, suntem foarte îndureraţi de aceasta pierdere”.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, până în prezent au fost infectaţi cu noul coronavirus 581 de medici, 27 de farmacişti, 915 asistenţi medicali, 117 felceri şi 660 de lucrători care fac parte din personalul auxiliar.

PUBLIKA.MD aminteşte că în această dimineaţă a fost anunţat decesul al încă unui lucrător medical. Victima activa în calitate de medic de familie şi director al Centrului de Sănătate din satul Bădiceni, raionul Soroca.

CITEŞTE ŞI: VESTE TRISTĂ. Încă un medic din ţara noastră a fost răpus de noul coronavirus


Preluat de la: Publika.md