Doi bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru comiterea a doua jafuri stradale. Ce pedeapsă riscă făptaşii (VIDEO)

Doi indivizi au fost reţinuţi de ofiţeri pentru comiterea a doua jafuri stradale. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 28 și 33 de ani, din raionul Dubăsari și localitatea Vadul lui Vodă.

Primul caz a fost înregistrat pe data de 2 ianuarie. Oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, comunicând că în timp ce se afla pe strada Independenței, a fost agresat și i s-a furat telefonul mobil. Prejudiciul material cauzat bărbatului constituie 6 000 lei.

Alt caz similar a avut loc în seara de 19 ianuarie pe bulevardul Cuza Vodă. Unei femei de 44 de ani i-a fost furat rucsacul în care se aflau actele și portmoneul cu bani. Suma totală a prejudiciului este de 1200 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către angajații poliției, suspecții au fost reținuți. Este de menționat că bănuitul de 33 de ani nu este la prima abatere, acesta fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Pe ambele cazuri au fost pornite cauze penale. Pentru fapta comisă, aceştia riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 


Preluat de la: Publika.md