Dodon: Cea mai mare provocare este de a convinge noua generaţie că are viitor acasă

Dacă tinerii nu vor avea încredere că Moldova le poate oferi un viitor prosper, atunci nici locurile de muncă și salariile mari nu-i vor convinge să rămână în țară. Asta declară candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Igor Dodon, care susţine că cea mai mare provocare este de a convinge noua generaţie că are viitor acasă.

„Nu ține doar de locurile de muncă, dar și de condițiile de trai, de investițiile în infrastructură, apă și canalizare, gazificare, reformele inclusiv în domeniul justiției, procuraturii, domeniul de afaceri. Toate acestea noi putem să le implementăm foarte repede, dacă va fi o stabilitate politică, nu vom schimba guvernele în fiecare două-trei săptămâni sau două-trei luni”, a menționat Igor Dodon.

Potrivit lui Igor Dodon, mii de locuri de muncă au fost create în ţară, inclusiv pentru tineri, în cadrul mai multor programe naționale, cum ar fi PARE 1+1 sau prin crearea a 18 platforme industriale. Dodon promite că în perioada următoare vor mai fi lansate astfel de proiecte pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.


Preluat de la: Publika.md