Disneyland Paris se închide după ce Franţa a anunţat o a doua perioadă de izolare la domiciliu

Parcul de distracţii Disneyland din Paris, deţinut de compania Walt Disney Co, îşi va închide din nou porţile odată cu intrarea Franţei într-o nouă perioadă de izolare la domiciliu pentru a ţine sub control al doilea val al pandemiei de COVID-19, a precizat joi compania, potrivit Reuters, citat de agerpres.ro.

Disneyland Paris şi-a închis porţile în martie, ca măsură de luptă contra pandemiei, şi s-a redeschis în iulie.

Parcul se va închide la finalul zilei de 29 octombrie.

Potrivit restricţiilor care vor intra în vigoare vineri, francezii vor avea voie să-şi părăsească locuinţele doar pentru a cumpăra bunuri esenţiale, a beneficia de asistenţă medicală sau pentru activităţi fizice în aer liber pentru cel mult o oră în fiecare zi. Li se va permite să meargă la muncă dacă angajatorul consideră că munca nu se poate realiza de acasă. Şcolile vor rămâne deschide.

Parcurile Disney din Hong Kong, Shanghai, Tokyo şi Florida vor rămâne deschise, dar vor primi un număr restrâns de vizitatori şi vor oferi măsuri de protecţie pentru a stopa transmiterea noului coronavirus.

Disneyland din California este închis din luna martie. Compania a anunţat în septembrie că va concedia 28.000 de persoane, cei mai mulţi angajaţi ai parcurilor tematice din Statele Unite.


Preluat de la: Publika.md