Din păcate s-a întâmplat. Sinisa Mihajlovic a murit la 53 de ani

Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a încetat din viață la vârsta de doar 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă. Acesta s-a stins la Spitalul din Roma, unde era internat. 

Fostul antrenor al echipelor italiene Bologna și AC Milan a anunţat în iulie 2019 că a fost diagnosticat cu leucemie, dar era optimist că va ieși învingător.

Mihajlovic fusese supus unui transplant de măduvă osoasă. O perioadă s-a simțit mai bine, după care, pe 26 martie anul acesta, el a anunțat că boala a revenit. 

Soția sa Arianna, împreună cu copiii lor Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan și Nikolas, nepoata Violante, mama Vikyorija și fratele Drazen comunică îndurerați moartea nedreaptă și prematură a soțului, tatălui, fiului și fratelui lor exemplar, Sinisa Mihajlovic. Un om unic, un profesionist extraordinar, atent și bun cu toată lumea. A luptat cu mult curaj împotriva unei boli cumplite. Le mulțumim medicilor și asistentelor care l-au îngrijit de-a lungul anilor, cu dragoste și respect (…). Sinisa va fi mereu alături de noi. Trăim cu toată dragostea pe care ne-a dat-o”, a transmis familia fostului mare jucător, într-un comunicat de presă.

Sinisa Mihajlovici și-a început cariera în țara natală. A câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Roșie Belgrad în 1991, după o finală cu Olympique Marseille.

În 1992 a semnat cu AS Roma, iar de-a lungul timpului a mai evoluat la Sampdoria, Lazio și Inter. În 2006 s-a retras și și-a început ucenicia ca antrenor la Inter, unde i-a fost secund lui Mancini.

Din postura de antrenor principal, el a pregătit formațiile Bologna, Catania, Fiorentina, Serbia, AC Milan, Torino, Sporting.


Preluat de la: Publika.md