Deputatul PRO MOLDOVA, Ghenadie Verdeș, despre declaraţia lui Pavel Filip: "PDM a devenit partid-satelit al PSRM"

„PDM a devenit partid-satelit al PSRM”. Este reacţia deputatului PRO MOLDOVA pentru circumscripţia uninominală Nisporeni, Ghenadie Verdeș, la declaraţia lui Pavel Filip, în cadrul briefingului de astăzi. Preşedintele Partidului Democrat a afirmat că „Regretă şi condamnă acţiunile PDM de acum un an”.

„Am privit atent briefingul de astăzi al domnului Pavel Filip și pot spune doar că este unul regretabil.

Este regretabil să mai continui să-ți îndreptățești propriile erori printr-o avalanșă de calomnii și denigrări. În același timp, îmi pare rău și pentru toți colegii care au mai rămas în PDM, căci actuala conducere, nu doar că nu-i mai reprezintă, ci și îi face de rușine. Ceva timp în urmă, Partidul Democrat vorbea despre proiecte și reforme, era partidul care trebuia să facă din Moldova o țară cu adevărat europeană. Acum însă, PDM a devenit partidul-satelit al PSRM-ului și portavocea personală a lui Dodon.

Eu am datoria morală să reprezint doar oamenii de la Nisporeni, iar nisporenenii nu vor o guvernare anti-europeană și un președinte ce slujește altei țări”, a comunicat deputatul PRO MOLDOVA, Ghenadie Verdeș.

CITEŞTE ŞI: Pavel Filip: Regret şi condamn acţiunile PDM de acum un an


Preluat de la: Publika.md