Cum va fi vremea în data de 2 septembrie și câte grade vor indica termometrele

Codul galben de caniculă este valabil până în data de 2 septembrie. În această perioadă se aşteaptă până la 35 de grade Celsius. Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade, iar la Bălți şi Orhei 31 de grade. La Tiraspol sunt anunţate 33 de grade, iar la Leova, 34. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 35 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi senin. Ziua se vor înregistra 33 de grade, iar noaptea 18. În următoarea perioadă se va încălzi până la 33 de grade ziua, iar vineri va ploua. Noaptea termometrele vor arăta între 12 şi 19 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 30 de grade, iar la Paris 22. La Londra va fi cu două grade mai puțin, iar la Berlin 18. La Roma se va încălzi până la 27 de grade. La Viena se vor înregistra 21 de grade, la Praga 18, iar la Varșovia 17. La Budapesta se anunță 22 de grade, iar la Belgrad 24. La București și Atena sunt prognozate 33 de garde, la Kiev cu unul mai mult. La Moscova maxima nu va depăşi 21 de grade, iar la Ankara se aşteaptă temperaturi de 38 de garde Celsius.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie