Cum va fi vremea în data de 10 mai. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 20 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. 22 grade sunt prognozate la Orhei. La Tiraspol sunt anunțate 23, iar la Leova 24. La Cahul şi Comrat nu vor fi mai mult de 25 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se aşteaptă până la 23 de grade, iar noaptea se anunță opt. În următoarele zile se prevăd ploi. Ziua termometrele vor arăta până la 29 de grade, iar noaptea se așteaptă între patru şi 15 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi 19 grade Celsius. La Berlin se vor înregistra 26 de grade, la Paris 22, iar la Roma 24. La Londra termometrele vor arăta 16 de grade. La Budapesta şi Praga sunt prognozate 26 de grade, la Viena 27, iar la Belgrad 29. La Varşovia vor fi 24 grade. La București nu vor fi mai mult de 27 de grade, iar la Atena cu două mai puţin. La Moscova maxima va fi de 17 grade iar cerul va fi înnorat. 19 grade se aşteaptă la Kiev, iar la Ankara, 21.


Preluat de la: Publika.md