Cum se menține ca la 20 de ani / Foto

El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: Cum se menține ca la 20 de ani În căutarea secretului tinereții sute de companii din industria frumuseții își concentrează în mod continuu toate eforturile. Cu toate acestea, există deja un individ care pare să fi găsit cheile succesului în acest domeniu răvnit de noi toţi. Chuando Tan și-a început cariera ca model în anii ’80, dar a descoperit pasiunea adevărată pentru fotografie câțiva ani mai târziu. În ciuda vârstei sale de aproape 60 de ani, Tan pare să fi învins timpul și să rămână un tânăr de doar 20 de ani. Cu toate că s-a născut în Singapore în 1966 și are deja 58 de ani, aspectul său îi uimește pe toți cei din jur. Tan și-a construit inițial reputația pe baza lucrărilor sale fotografic

Tan și-a construit inițial reputația pe baza lucrărilor sale fotografice, dar atunci când a început să-și expună propriul chip pe rețelele sociale, popularitatea sa a explodat. Sfaturile unui prieten l-au condus să-și dezvolte și mai mult prezența online, diversificând conținutul contului său cu fotografii personale și idei inspiratoare.

“Am simțit o presiune, pentru că, în adâncul sufletului, știu că nu sunt atât de tânăr. Îmbătrânesc, ca orice altă persoană.”, a spus modelul din Singapore într-un interviu, scrie antena3.ro. Știu că toți vor o scurtătură, un secret despre cum să-și păstreze tinerețea, dar în cazul meu este vorba despre un stil de viață. S-a întâmplat natural, organic. Aveam 20 de ani când am început călătoria mea spre fitness, ridicând greutăți și urmând un anumit tip de dietă. Este un stil de viață căruia i-am rămas fidel și astăzi.”, a mai spus el.

Pentru Tan, secretul tinereții stă în alimentație și exerciții fizice. El crede că 70% din starea de sănătate și aspectul unei persoane sunt determinate de alimentație și doar 30% de exerciții fizice. “Activitățile pe care le faci în timpul zilei ar trebui să fie egale cu caloriile pe care le arzi în acea zi. Iar cantitatea de alimente pe care o consumi în timpul zilei să fie egală cu caloriile pe care le pui în corpul tău.”, a mai spus Chuando Tan De exemplu la mic dejun Tan mănâncă 6 ouă fierte tari, un pahar de lapte și uneori avocado cu fructe de pădure De exemplu la mic dejun Tan mănâncă 6 ouă fierte tari, un pahar de lapte și uneori avocado cu fructe de pădure. În timpul zilei, consumă pui, orez, legume la grătar și supă de pește, evitând cafeaua și alcoolul în favoarea apei și a unei diete bogate în verdeață proaspătă. În plus față de alimentație, Tan urmează un program riguros de exerciții, efectuând antrenamente de forță de 4 ori pe săptămână, însoțite întotdeauna de antrenamente cardio. Mai mult, înoată în fiecare zi timp de aproximativ o oră, menținându-și astfel condiția fizică și vitalitatea. Deși unii susțin că Tan apelează la intervenții de chirurgie plastică sau cosmetice speciale, el respinge aceste afirmații, mărturisind că se bazează doar pe gel de curățare pentru față și cremă hidratantă pentru a-și menține pielea. Cu toate acestea, recunoaște că utilizează vopsea de păr pentru a acoperi firele grizonate. Cu un regim alimentar sănătos, exerciții fizice regulate și o rutină simplă de îngrijire a pielii, Chuando Tan demonstrează că secretul tinereții nu este un mit, ci o realitate care poate fi atinsă prin disciplină și dedicare.


Preluat de la: Timpul.md