Cum ne surprinde vremea la început de săptămână

Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 24 grade, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult. 26 grade sunt prognozate la Tiraspol. La Leova sunt anunțate 27 de grade, iar la Comrat 28. La Cahul nu vor fi mai mult de 29 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se aşteaptă până la 26 de grade, iar noaptea se anunță 10. În următoarele zile se prevăd ploi. Ziua termometrele vor arăta până la 29 de grade, iar noaptea se așteaptă între patru şi 15 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi 19 grade Celsius. La Berlin se vor înregistra nouă grade, la Paris 13, iar la Roma 24. La Londra termometrele vor arăta 12 de grade. La Varşovia şi Viena sunt prognozate 26 de grade, la Praga 18, iar la Belgrad 30. La Budapesta cerul va fi variabil şi vor fi 28 grade.

La București nu vor fi mai mult de 30 de grade. La Atena şi Kiev se aşteaptă 25 de grade. La Moscova maxima va fi de 19 grade iar cerul va fi înnorat. 24 grade sunt prognozate la Ankara.


Preluat de la: Publika.md