Cristiano Ronaldo a donat peste 350 de mii de dolari victimelor cutremurelor din Turcia și Siria

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost mișcat de cutremurele din Siria și Turcia. În sprijinul celor care au avut de suferit, celebrul fotbalist a făcut o donație generoasă. A trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectați.

Legenda portugheză a plătit pentru transportul de corturi, pachete cu alimente, perne și pături, paturi, alimente și lapte pentru copii, precum și materiale medicale pentru a contribui la efortul umanitar în zonele afectate din Turcia și Siria. Această donație este evaluată la 350.000 de dolari, scrie Marca.

În trecut, el și-a arătat generozitatea plătind 83.000 de dolari pentru a finanța operația pe creier a unui copil și donând 165.000 de dolari pentru un centru de oncologie din Portugalia, țara sa natală. Ronaldo, care a fost ambasador pentru Save the Children, UNICEF și World Vision, a donat, de asemenea, 1 milion de dolari spitalelor portugheze în timpul perioadei de vârf a pandemiei de coronavirus.

Cel mai recent act de bunătate al lui Ronaldo a fost aplaudat de fanii și adepții din întreaga lume. Compasiunea și generozitatea sa față de cei mai puțin norocoși au constituit un exemplu excelent pentru alte celebrități și persoane. Contribuțiile starului fotbalului sunt o rază de speranță pentru cei afectați de cutremur și arată că până și micile acte de bunătate pot face o diferență semnificativă în viața oamenilor.


Preluat de la: Publika.md