CRIMĂ ODIOASĂ în Capitală. Un chiriaș și-a stropit proprietarul cu spirt și i-a dat foc (VIDEO)

Un bărbat a murit, după ce a fost incendiat de către un chiriaș. Corpul victimei a fost descoperit pe 23 august, într-o locuință din sectorul Botanica, de către soția sa care a și anunțat oamenii legii.

Femeia le-a spus polițiștilor că soțul său, în vârstă de 54 de ani, cu o seară înainte, împreună cu bărbatul care încheriază la ei o cameră au mers în ospeție la un prieten pe strada Muncești, ulterior când s-a întors acasă pe suprafața corpului avea multiple leziuni corporale pe diferite părți ale corpului în formă de arsuri de diferite grade. La solicitarea de a chema un echipaj medical acesta caregoric a refuza.

Supectul, în vârstă de 31 de ani originar din Tiraspol, a fost reținut în odaia pe care o închiria de la victimă.

Bărbatul și-a recunoscut vina, și a spus că în timp ce se aflau în ospeției între el și victimă s-a iscat un conflict în timpul căruia ultimul cu un cuțit i-a aplicat o tăietură, iar acesta a luat sticla în care se afla o substanță înflamabilă ,,Spirt” l-a stropit și i-a dat foc, după care împreună cu proprietarul l-au stins după care au mers acasă.

Suspectul nu este la prima abatere acesta anterior fiind judecat pentru infracțiune de jaf.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentu ,,Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani.


Preluat de la: Publika.md