Crima din Giurgiu. Polițiștii români au identificat un suspect

Ancheta în cazul femeii incendiate în judeţul Giurgiu, România, care a îngrozit o țară întreagă avansează. Poliția l-ar fi reținut pe individul care ar fi ucis-o pe tânără, scrie presa română care citează surse din cadrul anchetei.

Suspectul a fost încătușat și dus la audieri. Ar fi vorba despre un fost client al unui centru de masaj din Bucureşti, unde lucra victima.   

Identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliției române, unde se găsesc numele tuturor celor implicați în dosare penale. Oamenii legii au găsit amprentele acestei tinere. Mihaela Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de 30 octombrie.

Ulterior, criminalul a pus-o într-o valiză şi i-a dat foc pe un câmp din localitatea Ghimpaţi. Rudele victimei au reclamat dispariția femeii cu trei luni în urmă. Acestea au fost informate de anchetatori abia cu o săptămână înainte de deces că femeia fusese dată în urmărire generală. Tânăra era divorţată şi avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură.


Preluat de la: Publika.md