Clubul FC KFL Comrat a primit suma de 10 mii de euro

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat acest lucru marți seara, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024.

„Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt băieți tineri care sunt vestiți nu doar la Comrat, dar și în toată țara. Acesta este clubul Comrat Football League. Cred că orașul trebuie să fie mândru de ei. Sunteți nu doar băieți talentați, ci și un exemplu bun pentru toți tinerii. De aceea, din partea mea, ca suport pentru club, pentru dezvoltare, pentru echipament – 10 mii de euro pentru voi!”, a spus Renato Usatîi.

El le-a urat succes tuturor oaspeților Orășelului Fotbalului și a spus că va face totul pentru a promova sportul:

În această seară, 10 iulie, Oleg Kenzov a concertat în fața publicului din Orășelul Fotbalului din Bălți unde a fost transmisă a doua semifinală a Campionatului European, în care s-au întâlnit echipele Olandei și Angliei.

Reamintim că Orășelul Fotbalului din Bălți și Comrat a fost deschis la inițiativa și din banii personali ai lui Renato Usatîi. Acesta va funcționa până la sfârșitul Euro 2404, care se va încheia pe 14 iulie.


Preluat de la: Noi.md