Clipe de groază. Un angajat al Grădinii Zoologice din Capitală a fost muşcat de un tigru (VIDEO)

 

Un angajat al Grădinii Zoologice din Capitală a fost atacat şi muşcat de mai multe ori de un tigru, în timp ce se afla în voliera animalului. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Institutul de Urgenţă cu mai multe răni grave în zona cervicală şi pe restul corpului.

„Din depărtare se vedea cum un alt angajat încerca să sperie cu stingătorul tigrul, apoi poliţia a venit, lucrătorii panicaţi, alţi angajaţi au încercat chiar cu bulgări de zăpadă să-l sperie, după care au tras chiar un foc de armă, tigrul s-a speriat şi l-a lăsat pe angajat în pace”, a povestit un martor.

Din spusele martorilor, scenele şocante au durat câteva minute, timp în care poliţiştii şi ceilalţi angajaţi încercau să-l scoată pe bărbat din colţii fiarei.

După atac, tigrul a fost băgat în cuşcă şi nu se ştie care va fi soarta lui. Vizitatorii de la zoo au fost imediat evacuaţi şi au fost lăsaţi să intre din nou după un sfert de oră.

 

În prezent Grădina Zoologică din Chișinău numără peste 1100 de viețuitoare de pe toate continentele, animale și păsări din 169 de specii. 


Preluat de la: Publika.md