Clasamentul celor mai urmărite vedete pe Instagram. Cât câştigă Cristiano Ronaldo din postările sale

Milioanele din conturi sunt direct proporţionale cu urmăritorii de pe reţelele de socializare. Atât vedetele din lumea fotbalului, cât şi interpreţi sau actori se pot lăuda cu un număr impresionant de fani pe Instagram. Mai mult, postările online le aduc venituri considerabile pe lângă activităţile din viaţa reală.  

Cristiano Ronaldo bate record după record și în afara terenului. Câștigătorul a cinci Baloane de Aur este cea mai urmărită vedetă. Ronaldo este primul care depășește 250 de milioane de fani pe Instagram. Fotbalistul portughez câștigă aproape 50 de milioane de dolari pe an din postările făcute pe Instagram, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe această rețea socială.

Pe locul doi în topul celor mai urmărite conturi de pe Instagram în 2020 este Ariana Grande. Cântăreaţa americană de 27 de ani, are aproape 214 milioane de urmăritori. Ea câştigă între 300 şi 600 de mii de dolari pentru o postare.

Al treilea în top este actorul american Dwayne Johnson. The Rock, unul din cel mai bine plătiți actori din lume, are deja peste 209 milioane de abonaţi pe Instagram.

Kylie Jenner, cea mai bine plătită vedetă pe Instagram, este pe locul 4 după numărul de fani – peste 207 milioane. Mezina familiei Kardashian câștigă până la 600 de mii de dolari pe postare.

Încheie clasamentul cântăreaţa americană Selena Gomez. Vedeta de 28 de ani a fost ani la rând pe primul loc în topul celor mai urmărite celebrităţi de pe Instagram. Acum e pe locul 5 cu puţin peste 200 de milioane de abonaţi.


Preluat de la: Publika.md