Cinci persoane, inclusiv o femeie gravidă, au fost găsite moarte în SUA

Cinci persoane, inclusiv o femeie gravidă, au fost găsite moarte duminică în Indianapolis, SUA. Nu se știe, deocamdată, motivul crimei și nici autorul acesteia. Potrivit presei de peste ocean, primarul orașului, Jo Hogsett, a numit cele întâmplate drept crimă în masă și a declarat că vinovații vor fi pedepsiți.

La rândul său, șeful poliției a anunțat, că este vorba despre cel mai odios omor din ultimii 10 ani.

„Nu găsesc cuvintele potrivite, care pot fi rostite în această situație. Este o crimă cu un număr mai mare de morți decât în 10 ani.”

Potrivit poliției, informații despre un schimb de focuri de armă au parvenit duminică la ora 04:00. Sosiți la fața locului, polițiștii au descoperit un adolescent rănit. După cum s-a constatat mai târziu, s-a tras din armă și în casa vecină, unde au fost descoperiți cei cinci morți, inclusiv o tânără de 19 ani, care era în ultimul trimestru de sarcină.

Ea a fost transportată la spital, dar medicii nu au reușit să o salveze nici pe ea, nici pe copil. Printre cei decedați se mai numără doi adulţi şi doi adolescenți. La anchetă participă inclusiv agenți FBI.


Preluat de la: Publika.md