Chicu promite miliarde pentru drumuri bune, dar bugetul trebuie VOTAT de Parlament. Vor vota socialiștii cu ȘOR și transfugii din PDM?

Chicu promite investiții masive în proiectele de infrastructură și în anul 2021, dar are nevoie ca legea să fie votată de o majoritate parlamentară.

Șeful Guvernului a precizat că în proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul viitor sunt prevăzute 1,7 miliarde de lei în Fondul rutier.

De asemenea, alte 900 de milioane de lei vor fi alocate pentru continuarea lucrărilor în cadrul proiectului ”Drumuri bune”.

Premierul a declarat că Guvernul va aproba, până la 1 decembrie, proiectele bugetului național și Politica bugetar-fiscală pentru 2021. Documente vor fi trimise imediat în Parlament pentru ca până la sfârșitul anului să fie votate în lectură finală.

Amintim că la ultima ședință a Parlamentului, ȘOR+PSRM+transfugi din PDM au votat împotriva chemării lui Chicu în fața legislativului.

OFICIAL! Noua majoritate parlamentară în R. Moldova este formată din ȘOR + PSRM + transfugi din PDM. Deputații lui Filip nu mai fac parte din majoritatea parlamentară

 


Preluat de la: Timpul.md