Chicu BA, Ceban DA. Ce spune primarul Capitalei despre organizarea sărbătorilor de iarnă

”Atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în Capitală”. Este mesajul edilului de Chișinău, postat pe pagina sa de Facebook. Potrivit lui Ion Ceban, tradiționalul pom de Crăciun va fi amenajat în sectorul Centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni.

Totodată, edilul a menționat că pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare, ținând cont de situația pandemică, cu păstrarea tuturor normelor și rigorilor actuale, luând ca exemplu acțiunile altor țări în această perioadă. 

În mesajul său, Ion Ceban a mai comunicat că din cauza pandemiei, în acest an nu vor fi organizate târguri și iarmaroace.

”Târguri și iarmaroace de Crăciun nu vom organiza din cauza crizei pandemice, dar eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste în capitala Moldovei.

Tradițional, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni.
Totodată, pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare, ținând cont de situația pandemică, cu păstrarea tuturor normelor și rigorilor actuale, luând ca exemplu acțiunile altor țări în această perioadă.

Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime și fără zone de comerț, pentru a evita aglomerațiile.

Vin cu un apel către toată lumea, de a păstră distanța și regulile de protecție atunci când vor vizita aceste locații.”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban.

CITEȘTE ȘI: Pandemia dă peste cap sărbătorile de iarnă: În acest an, în PMAN nu va fi instalat tradiționalul brad


Preluat de la: Publika.md