Celine Dion a avut prima apariție publică din ultimele luni

Celine Dion a obținut primul trofeu Grammy în 1992 și a fost nominalizată de 16 ori în total. Apariția ei pe scena Crypto.com Arena din Los Angeles a fost întîmpinată cu ovații din partea mulțimii de vedete prezente la ceremonie.

„Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și eu. Arătați minunat. Cînd spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost suficient de binecuvîntați să fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie să ia niciodată de bună dragostea și bucuria extraordinară pe care muzica le aduce în viețile noastre și ale oamenilor din întreaga lume”, a spus Celine Dion înainte de a-i oferi lui Taylor Swift premiul pe care ea l-a cîștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani pentru albumul „Falling into you”.

În cadrul ceremoniei de la Los Angeles, Celine Dion a avut prima apariție publică după cea din noiembrie anul trecut, cînd a asistat la un meci de hochei în Las Vegas.

Cîntăreața canadiană a dezvăluit pentru prima dată că a fost diagnosticată cu boala neurologică rară, la sfîrșitul anului 2022. Ea a explicat atunci cu ce se confruntă și a anunțat că își amînă datele din turneul mondial. Ulterior, în mai 2023, a luat decizia de a-și anula concertele pentru viitorul apropiat. Ea a dezvăluit între timp că va lansa un documentar despre provocările recente din viața sa.

Proiectul intitulat „I Am: Céline Dion” va fi regizat de documentarista Irene Taylor, nominalizată la Oscar, și va fi lansat pe Amazon Prime Video în cursul acestui an. Potrivit Fundației pentru Sindromul Persoanei Rigide, boala afectează sistemul nervos central, mai exact creierul și măduva spinării.

Pacienții care suferă de acest sindrom pot fi „țintuiți în scaun cu rotile sau imobilizați la pat, incapabili să muncească și să aibă grijă de ei înșiși”, spun specialiștii, adăugînd că boala neurologică cu caracteristici autoimune poate include simptome precum „hiperrigiditate, durere debilitantă, anxietate cronică” și spasme musculare „atît de violente încît pot disloca articulațiile și chiar rupe oasele”.


Preluat de la: Noi.md