Ce se petrece pe rutele din ţară?! Iată ce NEREGULI au depistat inspectorii ANTA

Autobuze supraaglomerate şi dezinfectate necorespunzător. Acestea sunt unele dintre încălcările şoferilor care transportau pasageri pe rutele interurbane. Inspectorii Agenţiei Naţionale de Transport Auto au verificat peste 600 de unităţi de transport care circulau pe drumurile din ţară. Anunţul a fost făcută de directorul ANTA, Igor Guja, în cadrul unui briefing de presă.   

„Atât pe şoselele nationale, cât şi în incinta autogărilor inspectorii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a pasagerilor, dar şi a soferilor. Au fost verificate 600 de unităţi de transport. Conducătorii auto purtau măşti, la fel şi pasagerii.
Totodată, autobuzele erau dotate cu dezinfectante, dar nu toţi şoferii dezinfectează unităţile de transport. În orele de vârf rutele erau aglomerate.

Cuja a precizat că în urma neregulilor depistate nu au fost aplicate sancţiuni. Inspectorii doar i-au avertizat pe şoferi şi administratorii rutelor să respecte regulile impuse în perioada stării de urgenţă în sănătate publică, valabilă până în data de 15 iulie.

 

 

 


Preluat de la: Publika.md