Caz şocant. Un bărbat şi-ar fi VIOLAT propria fiică timp de 20 de ani. Fata a povestit DRAMA prin care a trecut

Caz şocant în judeţul Argeş din România. Un bărbat de 59 de ani şi-ar fi agresat sexual propria fiică timp de 20 de ani. Totul a ajuns în atenţia poliţiei după ce fata, care are acum 33 de ani, a povestit drama prin care a trecut atâţia ani. Individul a fost imediat reţinut.  

Despre victimă se ştie că a fost crescută de bunica de pe linia tatălui, după ce mama ei ar fi abandonat-o. A început să fie agresată fizic şi sexual la scurt timp după ce a murit bătrâna.

Pe atunci, copila avea între 13 şi 15 ani. Vecinii au spus că nu aveau habar ce se întâmpla în casa bărbatului, dar au remarcat că de când i-a murit mama, el n-a mai muncit. Trăiau din pensia fiicei sale, iar majoritatea banilor erau cheltuiţi pe ţigări şi alcool.

În faţa poliţiei, bărbatul nu şi-a negat faptele. Mai mult, el le-a spus anchetatorilor că a avut acordul fetei. Chiar şi aşa, ţinând cont de faptul că victima are probleme psihice, fapta lui este tratată ca şi viol. Dacă i se va demonstra vinovăţia, bărbatul va sta după gratii până la 12 ani de închisoare. 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie