Caz șocant în Moldova: O femeie și fiica ei de 7 ani, stropite cu acid de soț, au nevoie de ajutor: Sunt spitalizate

„Mămica și fetița cu arsuri deosebit de grave, stropite cu acid. Eu pur și simplu nu pot să îmi imaginez măcar prin ce coșmar trec aceste suflete. Dragi prieteni, am primit apel de a ajuta un caz de o durere deosebită – o tânără mămică și fetița ei de doar 7 ani au fost stropite cu acid de soțul femeii. Mama e de o lună internată în stare critică, a fost în comă. Medicii au zis că e o minune că a rămas în viață, arsuri până la os, deja a suferit câteva intervenții și urmează altele.

Mama ne imploră să le fim alături. Nu are pe nimeni care le pot ajuta.

Pentru început e nevoie de:

o canapea care se desface. Patul pe care dormeau e ars de acid total. Inclusiv cearșafurile, pernele, plapuma. Spațiul tare mic. Creme/comprese de silicon/spume pentru cicatrici gen contractubex, cicatrix, biotidermal, scutece pentru maturi M, pelinci de unică folosință, suplimente de proteine și vitamine. Mamica e foarte slăbită. Doamne, am atâta furie și ură față de cât de neprotejate și vulnerabile sunt totuși femeile din țara noastră. Mi se rupe inima de disperare și durere când îmi imaginez prin ce calvar a trecut și trece mama și fetița ei.

Vă las în privat și telefonul mămicăi, pentru cei care vor să o contacteze personal, cu toate că e tare slăbită și vă rog să fiți foarte discreți dacă o sunați”, se arată în mesaj.

Mai jos este plasat cardul femeii:

 

 

 

 

 

 


Preluat de la: Unimedia.info