BREAKING NEWS: Maia Sandu CONVOACĂ Adunarea națională "Moldova Europeană" în 21 mai (VIDEO)

  Șefa statului, Maia Sandu, convoacă Adunarea Națională Moldova Europeană în data de 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a sprijini integrarea europeană a țării. Luni seara, președintele Maia Sandu s-a adresat națiunii, unde a îndemnat moldovenii să manifeste decizia de a fi parte a familiei europene.

  „Eu vă îndemn să ne manifestăm, ca popor, decizia clară de a fi parte a familiei europene, bazată pe respect, stabilitate și colaborare economică. Eu vă îndemn să arătăm că unicul stăpân al acestui pământ este poporul Republicii Moldova. Eu vă îndemn să le explicăm, celor care mai au dubii, că deciziile privind viitorul Republicii Moldova se iau în Republica Moldova. ” a declarat Maia Sandu.

   Președintele țării, Maia Sandu, cere susținerea partidelor proeuropene, societății civile , mediului academic, dar și personalităților din țara noastră în parcursul european al țării.

       „Voi discuta în perioada imediat următoare cu forțele politice proeuropene, cu societatea civilă, mediul academic, cu personalitățile țării noastre detalii legate de acest eveniment, dar, în primul rând, am vrut să mă adresez direct oamenilor. Chiar dacă avem anumite supărări, chiar dacă uneori avem păreri diferite, acum nu e momentul de ceartă și dezbinare. „

  Maia Sandu a venit și cu critici dure în adresa celor care nu-și doresc pacea în țara noastră.

       ”Aceste persoane care și-au vândut țara sunt gata să vadă acum satele și orașele noastre făcute una cu pământul numai ca ei să poată reveni la putere. Sunt gata să vadă casa părintească lovită de bombe numai ca ei să mai fure miliarde. O grupare de hoți plătită cu bani murdari și-a pus în plan să blocheze calea noastră europeană, drumul nostru spre pace și bunăstare.”

   Maia Sandu a subliniat că deciziile mari nu se iau doar de politicieni, dar și de oamenii care se adună în Piața Marii Adunări Naționale.

 

 

 


Preluat de la: Publika.md