BREAKING NEWS: Încă patru moldoveni au murit din cauza coronavirusului

Încă trei decese noi de coronavirus în țara noastră. Numărul persoanelor care au murit de COVID-19 a ajuns la 165.

Ministerul Sănătății anunță despre decesul unei femei de 67 ani, din municipiul Chişinău. Aceasta a fost internată la SCM Sfânta Treime, în data de 25 aprilie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. III.

O altă victimă este un bărbat de 57 ani, din municipiul Chişinău. El a fost internat la Centrul COVID-19 Chişinău, în data de 8 mai, în stare extrem de gravă. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF II.

Totodată, a fost răpus de coronavirus și un bărbat de 66 ani, din municipiul Chişinău. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Republican, în data de 5 mai. Comorbidităţi: diabet zaharat, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF III.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii anunţă despre decesul medicului Ivan Șleahtițchi, în vârstă de 72 ani, răpus de virusul COVID-19. Regretatul medic, de specialitate chirurg, activa în cadrul Spitalului Raional Ceadîr-Lunga. Pe data de 1 mai curent, a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, în stare foarte gravă, fiind transferat de la Spitalului Raional Comrat. 

 


Preluat de la: Publika.md