BREAKING NEWS: Doliu! Alte OPT persoane au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore

Alte opt persoane au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul persoanelor răpuse de COVID-19 a ajuns la 1114. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă.

Un caz de deces este o femeie de 66 de ani din municpiul Chișinău. Ea a fost internată la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail” pe 27 august. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II.

Un alt caz de deces este o femeie de 69 de ani din raionul Hâncești. Pacienta a fost internată la IMSP SR Hâncești pe 27 august. Comorbidități: obezitate gr. II, hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort CF II.

O altă persoană care a decedat este o femeie de 73 de ani din raionul Călărași. Ea a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 10 august. Comorbidități: boală oncologică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 72 ani din municipiul Chișinău. Pacientul a fost internat la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail” pe 26 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF III, hepatită virală cronică.

O altă persoană care a decedat este o femeie de 58 de ani, din municipiul Chișinău. Ea a fost internată la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail” pe 4 septembrie. Comorbidități: obezitate gr. III.

Un alt caz de deces este un bărbat 54 de ani, transferat de la Centrul COVID-19, la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail” pe 22 august. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III.

O altă persoană care a decedat este o femeie de 89 de ani din raionul  Sângerei. Ea a fost internat la IMSP SR Sîngerei pe 5 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, bronșită cronică.

Totodată, a fost răpus de COVID-19 și medicul stomatolog Constantin Usatîi în vârstă de 79 ani, care activa în cadrul Întreprinderii Municipale Stomatologice Ialoveni. Acesta a fost internat la IMSP Spitalul de Stat, pe 4 septembrie, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19.


Preluat de la: Publika.md