ACCIDENT FATAL la Cimișlia. O persoană a MURIT, iar mai multe au ajuns la SPITAL

Accident fatal la Cimișlia. Cel puțin o persoană a murit, iar mai multe au fost transportate de urgență la spital, după ce două automobile s-au ciocnit violent, iar una dintre ele a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:00, pe traseul dintre satele Gura Galbenă și Bozieni.

Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către ofițerul de presă al IP Cimișlia, Vicol Cristina.

Potrivit poliției, șoferul unui automobil de model BMW, fără a se asigura a ieșit la depășire, unde s-a ciocnit cu un autoturism de model Vaz.

Șoferul de la autoturismul Vaz avea 56 de ani și a murit pe loc. Acesta era originar din satul Hîrtop, raionul Cimișlia, și se deplasa regulamentar. Bărbatul avea ca pasageri o doamnă de 50 de ani, o tânără de 30 de ani și un copil de un an.

La volanul mașinii de model BMW se afla un tânăr de 26 de ani și avea patru pasageri, printre care un tânăr de 26 de ani, doi tineri de 21 de ani și un bărbat de 30 de ani. Toți sunt locuitori ai satului Gaidar din raionul Ceadîr-Lunga.

Persoanele rănite au fost preluate și transportate în spitalele raionale Cimișlia și Hîncești. Echipajul INSP se afla la o distanța de 500 metri.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie