Baba Vanga, previziune alarmantă despre anul 2020. Pedicție cutremurătoare despre coronavirus

Înainte de a-şi da sfârşitul, în 1996, la 85 de ani, Baba Vanga, pe numele său Vangelia Gushterova, a făcut mai multe previziuni care au îngrozit o lume întreagă!

Baba Vanga a devenit celebră după ce ar fi prezis atentatul de la 11 septembrie, moarte prinţesei Diana, dar şi multe alte evenimente. Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani.

Pentru 2020, Baba Vanga ar fi prevăzut cutremure și tsunami. Ea ar fi prevăzut și că viețile liderilor Vladimir Putin și Donald Trump vor fi în pericol.

O dezvăluire incredibilă a fost făcut de Neshka Stefanova Robeva, acum în vârstă de 73 de ani, despre care se spune că ar fi nepoata celebrei clarvăzătoare.

Aceasta ar fi vizitat-o pe Baba Vanga chiar înainte ca aceasta să moară, la 84 de ani. Atunci, Baba Vanga i-ar fi spus profeția.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus femeia. „Corona”, în limba bulgară, se referă la conducerea rusă în țară.

„Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a mai spus Neshka Stefanova Robeva, scrie a1.ro


Preluat de la: Publika.md