Avionul de mici dimensiuni din Odesa s-a prăbuşit din cauza motorului defect. MOMENTUL căderii, surprins de camere (VIDEO)

Tragedia aviatică din Odesa de săptămâna trecută s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la motor. Cel puţin aşa reiese din imaginile video, plasate de publicaţia Dumskaya.net.

Momentul prăbuşirii a fost surprins de camerele de supraveghere, datorită cărora a fost stabilită şi ora exactă a producerii accidentului – 12:13.

În imagini se vede că înainte de cădere, motorul avionului nu funcţiona, iar aeronava a aterizat sub un unghi de 20 de grade.

Cel mai probabil, sesizând defecţiunea motorului, piloţii au încercat să ducă avionul cât mai departe de piaţa Kilometrul 7 şi hipermarketurile din preajmă, pentru a minimaliza amploarea catastrofei.

PUBLIKA.MD aminteşte că în data de 17 iunie, un avion de mici dimensiuni „Delfin”, s-a prăbuşit pe carosabil lângă Odesa. 

În urma impactului un pilot a murit pe loc, iar al co-pilorul s-a stins la spital.

 

CITEŞTE ŞI Tragedie aviatică la Odesa. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe carosabil, ambii piloţi au decedat (VIDEO)


Preluat de la: Publika.md