Avioane goale din cauza coronavirusului. Aeronava de pe cursa Chișinău-Moscova a pornit de pe aeroport cu doi pasageri la bord (VIDEO)

Cererea de bilete de avion a scăzut la nivel mondial, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus. Nu este o excepție nici pentru zborurile din și spre Moldova.

Astăzi, avionul de pe cursa Chișinău-Moscova a pornit de pe aeroport cu doi pasageri la bord. Imaginile cu dovada au fost publicate pe Internet.

Amintim că din cauza pandemiei au fost impuse mai multe reguli ce țin de călătoriile cu avionul. În Aeroportul Internațional Chișinău sunt admise doar persoanele care urmează să efectueze o călătorie. Pasagerilor le este măsurată temperatura, iar persoanele cu o temperatură de peste 37,5 grade Celsius sau care prezentă simptome specifice pentru COVID- 19, nu le este permis să zboare.

Totodată, toți pasagerii trebuie să poarte măști în interiorul aeroportului și pe durata zborului. În cazul apariției unor simptome caracteristice COVID-19 în timpul zborului, pasagerii trebuie să informeze echipajul.


Preluat de la: Publika.md