Atacantul moldovean Ion Nicolăescu a reușit să marcheze pentru DAK Dunajska Streda în Cupa Slovaciei

Internaționalii moldoveni își continuă evoluțiile bune la echipele lor de club și sunt în formă maximă în ajunul meciurior echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova din această lună. Unul din ei este atacantul Ion Nicolăescu, care a reușit să marcheze pentru DAK Dunajska Streda în Cupa Slovaciei. Moldoveanul a fost titular și a înscris golul 4 al formației sale în partida cu Pieštany. 

Mai mult, Nicolaescu a pasat decisiv și la un alt gol al echipei sale. La final, gruparea moldoveanului s-a impus cu scorul de 7-0 și s-a calificat în turul următor al Cupei Slovaciei. Ion Nicolaescu s-a transferat la clubul slovac luna trecută, iar acesta deja este al treilea gol la noua sa formație.

Un alt internațional moldovean, Artur Ioniță a avut o misiunea dificilă. Mijlocașul a fost titular la Benevento în partida cu Internazionale Milano, meci restanță din prima etapă din Seriei A.

Ioniță și echipa sa au fost practic neputincioși în fața finalistei Ligii Europei. Benevento a pierdut cu 2-5. În minutul 28 scorul era deja 0-3 după golurile marcat de Lukaku de două ori și Gagliardini.

Gazdele au redus din diferență prin Caprari, însă înainte de pauză Achraf Hakimi a majorat scorul la 4-1. În repriza secundă, Inter mai înscris prin Lautaro Martinez, iar Benevento a redus din handicap prin același Caprari, care a stabilit scorul final.


Preluat de la: Publika.md