În premieră, FC Krasnodar s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

FC Krasnodar a ajuns la masa bogaților. Echipa din Rusia s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor după ce a eliminat-o în play-off competiției pe PAOK Salonic. „Taurii” s-au impus în manșa secundă cu același scor ca și în partida tur, 2-1.

În meciul de aseară jucat la Salonic pe stadionul Toumba toate golurile au fost marcate în ultimele 20 de minute. FC Krasnodar a deschis scorul prin autogolul lui Ioannis Michailidis, iar gazdele au egalat imediat prin Omar El Kaddouri. Deși a PAOK avea nevoie de un gol pentru a spera la calificare, Krasnodar a fost formația care a marcat. Remy Cabella a înscris golul victoriei în minutul 78.

Tot în premieră s-a calificat în faza grupelor a celei mai tari competiții inter-cluburi din Europa și gruparea daneză FC Midtjylland. Campioana Danemarcei a învins-o în play-off pe Slavia Praga. După 0-0 în prima manșă, echipa daneză a dispus pe teren propriu cu scorul de 4-1, după ce a fost condusă cu 1-0.

FC Salzburg s-a calificat pentru al doilea an la rând în grupele Ligii Campionilor. Gruparea austriacă s-a impus în fața formației Maccabi Tel Aviv cu scorul de 3-1. În tur, Salzburg la fel a obținut victoria, dar cu 2-1.

După meciurile de aseară s-au stabilit toate cele 32 de echipe participante în grupele Ligii Campionilor. Tragerea la sorți pentru această fază a competiției este programată în această seară.

Formațiile care au pierdut în play-off-ul Ligii Campionilor vor juca direct în grupele Ligii Europei.


Preluat de la: Publika.md