ANRE instituie un regim special de activitate din cauza COVID-19

În legătură cu înregistrarea unui număr sporit de cazuri diagnosticate cu COVID-19 printre angajații ANRE și în scopul neadmiterii răspândirii virusului, instituţia va activa în regim special, pe durata a 14 zile, începând cu data de 16 februarie până pe 1 martie.

Astfel, în această perioadă, toate ședințele Consiliului de Administrație al ANRE și ședințele de lucru ale angajaților ANRE se vor desfășura exclusiv în regim online. De asemenea, vor fi sistate audienţele cetăţenilor, recepţionarea petițiilor, declarațiilor/cererilor de eliberare/prelungire/retragere/reperfectare a actelor permisive nemijlocit în incinta sediului ANRE.

Recepționarea de către ANRE a petițiilor de la cetățeni se va efectua prin intermediul oficiilor poștale, poștei electronice a ANRE (anre@anre.md) sau la linia de informare (apel gratuit la numărul de telefon 0 8001 0008).

În acelaşi timp, cererile privind actele permisive vor fi recepţionate doar prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică. 

 

 


Preluat de la: Publika.md